Vybrané teoretické koncepcie migrácie pracovnej sily - Rievajová, Eva
Prezentácia a porovnanie teoretických prístupov k medzinárodnej migrácii: neoklasická teória, nová ekonómia migrácie, duálna teória trhu práce, svet systémov.