Komparace systémů fungování a řízení ekonomické diplomacie ve vybraných evropských státech - Krčál, Adam
Riadenie ekonomickej diplomacie v Českej republike. Ekonomická diplomacia v Rakúsku, Nemecku, Fínsku a Francúzsku.