Význam poradenstva pri uplatnení na trhu práce - Matulčíková, Marta, 1964-
Význam poradenských služieb pri výbere vzdelávania a kariéry na základe osobnostných dispozícií a vytvorenia predpokladov celoživotnej zamestnateľnosti.