Prevencia vzniku drogových závislostí na základných a stredných školách - Niklová, Miriam
Výsledky výskumu z vybraných základných a stredných škôl v krajoch na Slovensku. Možnosti primárnej prevencie drogových závislostí a ďalších sociálnopatologických javov.