Modelování mzdových rozdělení posledních let v České republice s využitím L-momentů a predikce mzdových rozdělení podle odvětví - Bílková, Diana
Najpoužívanejšie metódy využívané pri modelovaní rozdelenia miezd a príjmov. Užitočnosť odhadov mzdových rozdelení v podmienkach trhového hospodárstva podľa odvetvia v Českej republike.