Patentová ochrana evropských vynálezů na léčiva v Indii - Štěrbová, Ludmila
Implementácia medzinárodných dohôd zabezpečujúcich patentovú ochranu. Patentová ochrana vynálezov na liečivá. Obchodné dopady ochrany vynálezov. Patentový zákon. Rokovania medzi Európskou úniou a Indiou.