Systémová rizka trhu bydlení v ČR - Sunega, Petr
Miera zadĺženia domácností a schopnosť splácania hypotekárnych úverov v ČR. Udržateľnosť vlastného bývania a vyrovnaný bytový systém ako poistka proti volatilite cien. Dopady hospodárskej krízy na bytový trh v Českej republike s medzinárodným porovnaním.