Zdroje a meze racionality opčního obchodování - Vlachý, Jan
Pohľad na vžité a zjednodušené stereotypy problematiky opčného oceňovania v historickom kontexte. Prechod od špekulatívneho ponímania k vedecky uceleným poznatkom dvadsiateho storočia, ktoré ponúkajú ucelený súbor podkladov tejto problematiky.