Vybrané aspekty kauzality daňové incidence - Hájek, Ladislav
Problematika daňovej spravodlivosti, účelnosti daní, výberu daní a analýza vývoja DPH v Českej republike. Prieskum vnímania daňovej politiky a daňového systému občanmi ČR.