Energetická (ne)soběstačnost Evropská unie versus Čína - Vošta, Milan
Analýza zraniteľnosti Číny a Európskej únie z hľadiska ich energetickej sebestačnosti. Porovnanie energetickej situácie v oboch ekonomikách. Zdôvodnenie výrazných rozdielov a špecifík.