Riešenie konfliktov - efektívna komunikácia - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Komunikácia ako základny faktor riešenia konfliktov, či už tradičným alebo alternatívnym spôsobom. Definovanie, fázy vývoja a možnosti efektívneho riešenia konfliktov.