Prehľad rôznych teoretických prístupov k ekonomickej integrácii a ďalšie teoretické koncepcie - Tokárová, Mária
Ekonomické teórie a ich vplyv na teóriu ekonomickej integrácie. Teórie európskej integrácie. Politologické teórie.