Evropské banky v Číně: nelehký růst navzdory dynamickém trhu - Dobrovolský, Jan
Asymetrická situácia bankových trhov vo vyspelých a rozvojových krajinách. Regulácia zahraničných bánk ako základný determinant ich rozvoja. Regulácia zahraničných bánk vo svetle čínskej transformácie. Tri vývojové etapy zahraničných bánk v Číne.