Horizont 2020 – 8. rámcový program na podporu excelentného výskumu, vývoja a inovácií na európskej úrovni - Vidová, Jarmila, 1967-
V príspevku sa autorka venuje novému programu na podporu vedy – Horizontu 2020 (8. rámcovému programu). Horizont 2020 - význam a ciele, štruktúra a finančné krytie. Výška investícií do vedy a výskumu v EÚ. Vývoj výdavkov na vedu a výskum (2000-2011). Rámcový program pre konkurencieschopnosť a inovácie (CIP) a podpora inovácií.