Využitie DEA modelu pri výpočte indexu lepšieho života - Vondrová, Andrea, 1987-
Index lepšieho života stanovený pomocou DEA modelu. Tento ukazovateľ však nie je koncom snaženia, ale prostriedkom na posilnenie politiky na zlepšenie života ľudí.