Blíži sa storočnica gigantického diela svetového inžinierstva - Hétharši, Július
Panamský prieplav v Strednej Amerike je jedným z najväčších inžinierskych počinov ľudstva a kľúčovým prvkom globálnej siete lodnej dopravy. História, technické riešenie Panamského prieplavu.