Vývoj podnikateľského prostredia v Európskej únii a jej susedstve v období krízy III. - Fokus na (vybrané štáty) EÚ a Turecko - Čiderová, Denisa, 1977-
Monitorovanie vývoja podnikateľského prostredia vo vybraných štátoch EÚ (konkrétne v Portugalsku, Írsku, Taliansku, Grécku a Šanielsku) jej susedstve.