Motivácia zamestnancov v pracovnom procese - Minárová, Eva
Systém odmeňovania - jeden z najdôležitejších motivačných faktorov. Pohyblivé (nadstavbové) zložky mzdy. Zamestnanecké výhody ako motivačný prvok. Peňažné a nepeňažné benefity z hľadiska daní a odvodov.