O vybraných otázkach definície kultúrnej diplomacie - Polgár, Michal
Analýza kultúrnej diplomacie z pohľadu anglo-amerického a západo-európskeho vedeckého diškurzu s cieľom zadefinovať jeho západné vnímanie a dať do kontrastu s vnímaním krajín vyšehradskej skupiny. Historický vývoj kultúrnej diplomacie v štátoch západného okruhu.