Vývoj Spoločnej poľnohospodárskej politiky a ciele, zásady a nástroje jej uplatňovania v procese európskej integrácie - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Vznik a realizácia spoločnej poľnohospodárskej politiky. Zásady a nástroje spoločnej poľnohospodárskej politiky. Cenový mechanizmus spoločnej poľnohospodárskej politiky.