Súčasné výzvy klimatických zmien pre lokality Svetového dedičstva UNESCO - Černota, Mikuláš, 1979-
Stručný prehľad hlavných vplyvov zmeny podnebia a degradácie prostredia na vybrané lokality svetového dedičstva, tak ako ich opisujú nedávne odborné správy UNESCO.