Významné vlastnosti osobnosti pre celoživotné zamestnanie - Matulčíková, Marta, 1964-
Analýza osobnostnej pripravenosti ľudských zdrojov na výkon pracovných činností z pohľadu názorov jednotlivých predstaviteľov zamestnávateľskej sféry.