Finančná analýza - jej význam a postavenie vo finančnom riadení podniku - Bartošová, Viera
Finančná, finančno-ekonomická a ekonomická analýza - čo je ich obsahom. Zdroje informácií pre finančnú analýzu. Metódy a ukazovatele finančnej analýzy.