Fluktuace zaměstnanců: náklady, příčiny a řešení - Urban, Jan
Príčiny fluktuácie. Náklady, ktoré prináša fluktuácia. Faktory pracovnej spokojnosti. Ak chce firma dosiahnuť vyššiu stabilitu u svojich zamestnancov, mala by sa predovšetkým snažiť, aby boli úspešní vo svojej práci.