Nebojme se fluktuace, pracujme s ní - Farská, Hana
Fluktuácia zamestnancov je prirodzenou súčasťou fungovania každej firmy. Zdravá miera fluktuácie. Fluktuácia prináša náklady. Meranie spokojnosti zamestnancov. Fluktuáciu nemožno vnímať iba ako negatívny jav, je dôležitá pre vývoj podniku a jeho rast.