Lék, jak udržet lidi: nabídněte rozvoj a kariérový růst - Kazdová, Alena
Fluktuáciu vyvolávajú rôzne faktory. Príklady z konkrétnych firiem v Česku, ako bojujú s fluktuáciou. Varovné signály fluktuácie. Plat verzus fluktuácia.