Jak provádět průzkumy mezi zaměstnanci - Urban, Jan
Dotazníkové prieskumy sú dôležitou súčasťou komunikácie firmy s jej pracovníkmi. Môžu zistiť dôležité informácie a viesť k rastu záujmu zamestnancov o firmu. Mali by však dodržiavať niektoré dôležité pravidlá...