Metódy stanovenia hodnoty akciovej spoločnosti - Malacká, Viera
Metódy stanovenia hodnoty akciovej spoločnosti. Výnosová metóda stanovenia vnútornej hodnoty akcie a jej výpočet, a to na metódu diskontovaných peňažných tokov.