Prílev priamych zahraničných investícií do krajín V4: finančná kríza a dezinvestície - Darmo, Ľubomír, 1984-
Problematika toku priamych zahraničných investícií do krajín Vyšehradskej štvorky v období rokov 1993 až 2012. Rozmach a pokles priamych zahraničných investícií v období finančnej krízy.