Vplyv finančnej krízy na mzdy vo finančnom sektore - Töröková, Zuzana
Situácia a vývoj miezd vo finančnom sektore Slovenskej republiky. Vplyv finančnej a hospodárskej krízy je analyzovaný na časovom úseku od roku 2005 do roku 2012.