Vplyv svetovej hospodárskej krízy na dostupnosť bývania na Slovensku - Ďurech, Richard
Vplyv svetovej hospodárskej krízy na dostupnosť bývania na Slovensku. Pri zostavovaní indexu dostupnosti bývania na Slovensku sa vychádzalo z indexu, ktorý používa americká asociácia realitných kancelárii.