Vývoj akciových trhov krajín BRIC v období finančnej a dlhovej krízy - Árendáš, Peter, 1986-
Analýza dopadov finančnej a dlhovej krízy na akciové trhy krajín BRIC, s dôrazom na výnosnosť a volatilitu hlavných akciových indexov týchto trhov.