Nový obsah a kvalita vzdelávania - predpoklad rozvoja znalostnej spoločnosti - Bukovová, Sylvia, 1959-
Strategické programy vlády, ktoré zakotvujú priority a ciele v oblasti vzdelávania. Obsah reformy výchovy a vzdelávania, ktorá vychádza z týchto programov. Kvalita vzdelávania a systém celoživotného vzdelávania v SR.