Podnikanie - metódy vyučovania na vysokej škole - Deáková, Stanislava, 1974-
Vyučovanie predmetov zameraných na problematiku podnikania a využívania metód a postupov na vysokej škole. Vhodnosť jednotlivých metód, ich výhody i nevýhody a podmienky, za ktorých sa dajú aplikovať pri výučbe podnikovohospodárskych náuk.