Výzvy akčného plánu 2020 pre podnikanie v oblasti vzdelávania - Gajdová, Denisa, 1977-
Stratégia Európa 2020 odpovedá na zmeny týkajúce sa rastu konkurencieschopnosti a podnikania tvorbou základov pre budúci rast, upravujúc problémy minulosti a postaviac stabilnejšiu rozvojovú cestu tak, že sa podelia zodpovednosti európskych členských štátov a inštitúcií EÚ.