Hodnotenie študijných odborov a univerzít a pripravenosti absolventov pre trh práce - Hrušovská, Dana, 1964-
Hodnotenie vysokých škôl a univerzít je užitočný nástroj pre zahraničných investorov ako aj študentov, pretože kritériá zamestnávateľov a kritériá hodnotenia úrovne vzdelávacieho systému sa líšia. Pri hodnotení úrovne vzdelávacieho systému hodnotíme kritériá vzdelávania a kritériá výskumu.