Medzinárodné štandardy finančného výkazníctva - ich vznik, podstata a zavedenie - Tkáčová, Daniela, 1954-
Dôvody pre zavedenie IFRS. Účtovníctvo a výkazníctvo v EÚ a prechod k IFRS. Časový harmonogram EK z roku 2000 na zavedenie IFRS pre spoločnosti kótované na burze v rámci EÚ. Zavedenie IFRS. Schvaľovací mechanizmus v EÚ.