Harmonizácia IFRS a US GAAP - Tkáčová, Daniela, 1954-
V súčasnosti existuje veľké úsilie dosiahnuť jednotnú podobu účtovných štandardov používaných tak v USA, ako aj v krajinách, ktoré používajú IFRS. Tento proces je spojený s obrovskými nákladmi, avšak v budúcnosti môže viesť k výrazne väčším úsporám. US GAAP. Harmonizácia účtovných štandardov. Konvergencia IFRS s US GAAP. Výhody a nevýhody prijatia IFRS v USA.