Nástroje ekologického marketingového mixu - Balhar, Vítězslav, Jr
Produkt v ekologickom marketingovom mixe. Ekologická značka, dizajn a obal produktu. Cena ekologického produktu. Ekologická komunikácia. Ekologická distribučná politika.