Kreatívne mestá - predpoklad ďalšieho rozvoja a udržateľnosti samosprávy - Hasprová, Mária, 1970-
Kreatívna ekonomika a kreatívne odvetvia. Kreatívny index 3T a euro-creativity index. Rebríček najkonkurenčnejších miest v rámci projektu Global urban competitiveness project (GUCP). Štruktúra kreatívneho priemyslu Slovenska. Kreatívne mestá.