Udržateľná spotreba a používanie jednorázových nákupných tašiek - Klepochová, Dagmar, 1968-
Trvalo udržateľná spotreba a uvedomelý konzumizmus. Ekologické nakupovanie spotrebiteľov s projektom spoločnosti TESCO. Projekt Zelené body. Výsledky prieskumu.