Teória a prax - budúcnosť našich detí - Jakubec, Miroslav
Analýza vývoja nezamestnanosti mladých ľudí v SR a v EÚ. Vzdelávací systém, návrhy a odporúčania, ktorými by sa zvýšila pravdepodobnosť ich uplatnenia v praxi alebo v podnikaní.