Dodržiavanie zásad systematického riadenia ako východisko pre úspešnú realizáciu projektov - Miklošík, Andrej
Neúspech projektu a faktory neúspechu. Zásady systematického projektového riadenia. Riadenie projektu. Kompetencie a tolerancie. Plánovanie. Riadenie zmien a riadenie rizika.