Online stratégia mimo internetovej stránky pre efektívny e-shop - Mikulíková, Lenka
Online stratégia mimo internetovej stránky. Porovnanie off-site marketingovej stratégie produkčných firiem v oblasti informačných technológií. Porovnanie 5 základných kategórií neplatených nástrojov, ktoré môžu firmy využiť na internete mimo vlastnej stránky e-shopu. Silné a slabé stránky, ktoré prevažujú u väčšiny skúmaných firiem.