Produkcia domácností v kontexte udržateľnej spotreby - Richterová, Kornélia
Vstupné informácie o výdavkoch domácností a ich štatistike. Prehľad výdavkov súkromných domácností v roku 2012 v SR. Čas ako faktor produkcie a udržateľnej spotreby domácností. Miesto bydliska a naturálna spotreba.