Vzdelávanie budúcich mladých podnikateľov prostredníctvom aktivizujúcich vyučovacích metód - Kovalev, Andrej
Moderné vyučovanie by malo úzko súvisieť s jednou z najdôležitejších didaktických zásad, zásadou aktivity a uvedomelosti. Formy, ktoré zabezpečia trvácnosť vedomostí, rozvíjajú logické myslenie a súčasne sú schopné začleniť nové poznatky do sústavy už nadobudnutých poznatkov.