Globalizácia vysokoškolského priestoru - pozitíva a negatíva v oblasti vysokoškolského vzdelávania - Šúbertová, Elena
Celoživotné vzdelávanie, atraktívnosť a konkurencieschopnosť Európskeho vysokoškolského priestoru. Negatíva a pozitíva spolupráce v akademickom prostredí. Problémy v slovenskom vysokoškolskom priestore.