Využitie sociálnej siete "Facebook.com" na účely výučby podnikateľsky zameraných predmetov - Uhliar, Miroslav, 1981-
Využitie Facebooku vo vyučovacom procese ako formy obohatenia, rozšírenia a zatraktívnenia výučby niektorých predmetov. Zaradenie sociálnych sietí do vyučovacieho procesu. Aktuálne informácie v oblasti, o ktorú sa študenti zaujímajú umožní prepojenie na podnikateľskú prax.