Alternatívne prístupy k riadeniu pohľadávok - Divincová, Alexandra
Riadenie a správa pohľadávok predstavuje komplex činností, ktoré by sa mali uskutočňovať ešte pred ich vznikom a následne v čase ich existencie. Problematika zastáva celý rad procesov, ku ktorým je potrebné pristupovať zodpovedne, s náležitými skúsenosťami a zručnosťami.