Realitné maklérstvo - prepojenie teórie a praxe - Kardoš, Peter
Analýza vybraného predmetu vyučovaného na Podnikovohospodárskej katedre, zameraná na prepojenie teórie a praxe, ktorá je v tomto predmete realizovaná. Možnosti uplatnenia študentov v praxi a v podnikaní.